WAAR WIJ VOOR STAAN

De manier waarop wij sinds 1958 zaken doen:        

Of u nu aan het begin van uw oriëntatieproces bent of al precies weet wat u wilt, wij helpen u graag verder. Zowel bij nieuwe als gebruikte auto’s doen wij dat sinds 1958 op onze eigen manier: 

 • Een Laagdrempelige en vriendelijke insteek.

“Ik zeg altijd maar zo... kijken kost niets.”

Bij ons geen verkopers in pak die u bij de deur al opwachten. Gevestigd in het centrum van het dorp zijn wij gewend aan mensen die gewoon even een kijkje willen nemen of een kopje koffie willen drinken.

Op de achtergrond zijn Jerry en Piet ten alle tijden beschikbaar om samen uit te zoeken wat het best bij u wensen past. Nu of in de toekomst.

“Het leukste aan dit vak zijn de verschillende verhalen die je hoort, en om daar dan de passende auto bij te vinden. Als de klant weer terugkomt voor de volgende auto, en je zo een band op bouwt... ja dat is super mooi!”

 • Snel, gemakkelijk en persoonlijk bereikbaar.

Er komt aardig wat kijken bij het kopen van een auto. Je wilt dus weten waar je aan toe bent zonder te hoeven wachten. Dat garanderen wij op de volgende manier: Mailt u ons tijdens openingstijden? Dan heeft u binnen een uur antwoord van Jerry of Piet. En anders binnen een uur nadat wij weer open zijn.

Persoonlijk advies in de showroom? Maak een afspraak of loop binnen wanneer het u uitkomt!

 • Geen onzin, wel vakkundigheid en betrouwbaarheid.

“De contacten bij de oriëntatie en daarna bij het onderhandelen over de voorwaarden en de aanschaf waren correct en zakelijk en werden in een goede sfeer gebracht. Geen brede verhalen eromheen, het gaat om een aan te schaffen product. Ik heb dit gewaardeerd.”

- Klant in 2011 via Autobedrijf Tevreden

Bij ons gaat het om u en de auto. Zonder poespas. Zo taxeren wij uw auto altijd zelf  en hoeft u nooit te wachten op een bod. Ook verkopen wij geen auto’s die we zelf niet vertrouwen. Garantie is daarom altijd onderhandelbaar, ook onder de €4000,-. 

 • Wij zijn er. Ook als er wel een keer wat mis gaat.

“Je mag best ergens iets aan verdienen. Het is immers je bedrijf. Maar je moet ook zeggen ‘hier woon ik’  als er een keer iets mis gaat. En niet te beroerd zijn wanneer het jouw beurt is om in te leveren.”

 - A.N. Klaaysen - oprichter

Er kunnen nou eenmaal dingen gebeuren met een auto die niet te voorzien zijn. Daar zijn wij eerlijk in. En diezelfde eerlijkheid kunt u verwachten als er iets opgelost dient te worden.  Loop dus gerust binnen als er iets is, hoe klein ook!

"Dit is de manier waarop wij sinds 1958 zaken doen."

Wilt u op de hoogte blijven van ons wel en wee en daarbij bovendien speciale aanbiedingen voor trouwe klanten ontvangen? Meld u zich aan voor de nieuwsbrief.

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag van 09:00 - 16:30 uur
Vrijdagavond van 19:00 - 20:00 uur
Overige avonden op afspraak.

  
'Als je zonder dure onderdelen de auto goed kunt maken, als het niet meer geld kost dan noodzakelijk, ja dan ben ik wel trots op mijn werk.' - Edwin van het Ende, monteur -