JUBILEUM VOOR AUTOBEDRIJF KLAAYSEN

WEZEP - De maand november stond bij Autobedrijf Klaaysen in Wezep in het teken van het 60-jarig bestaan. Er waren tal van aantrekkelijke jubileumacties met als hoofdprijs een weekend op pad met een Subaru XV.

Door: Hanneke Bloemendaal

,,Gerlinda en Laurent van Nieuwenhoven uit Wezep hebben een geheel verzorgd weekendje weg gewonnen met onze jubileumactie”, vertelt Jerry Klaaysen, die hen een mooie bos bloemen van Fleurcentrum Blok overhandigt. ,,Erg leuk, want niet alleen zij, maar ook haar ouders, zijn al jarenlang trouwe en zeer gewaardeerde klanten bij ons.” De hoofdprijs bestaat uit een overnachting en ontbijt bij Bed & Breakfast De Enk in Wezep, een lunchpakket van Bakkerij van Olst en een diner bij Restaurant en Partycentrum Coelenhage. Daarnaast mogen de winnaars ook twee dagen toeren met een stoere Subaru XV.. ,,Een geheel verzorgd weekendje weg dus. En dat past bij ons, want ook bij aankoop van een auto bieden wij graag onze klanten een ‘complete verzorging’. In de toekomst zullen we daar nog meer op inspelen.” De winnaars reageren blij verrast op hun prijs: ,,We hebben al ontdekt dat deze Bed & Breakfast hele goede reensies heeft. Dat wordt heerlijk genieten!” aldus Gerlinda van

Nieuwenhoven. Haar man voegt eraan toe: ,,We komen al heel lang bij Autobedrijf Klaaysen en vooral de laagdrempeligheidvinden we erg fijn. Je kunt er altijd gewoon vrijblijvend binnenlopen.”

KLAAYSEN

Autobedrijf Klaaysen blikt terug op een mooie geschiedenis. De Eerste Wezeper Autohandel werd in 1958 opgericht door Freddie en zijn vrouw Annie Klaaysen. Vanuit een werkplaats aan huis, groeide het bedrijf in rap tempo en in 1967 werd het bedrijf uitgebreid met een showroom en tankstation aan de Clematisstraat. Zoon Jerry Klaaysen trad in 1979 toe tot het bedrijf en in 1999 kwam het pand in de Klimopstraat erbij. ,,Tot zover onze geschiedenis in een notendop”, aldus Klaaysen. ,,Nu kijken we naar de toekomst waarin we een ‘one-stop-shop’ voor onze klanten willen zijn. Iedereen kan bij ons terecht voor de aankoop van zowel nieuwe als gebruikte auto’s van alle merken. Naast ons dealerschap voor Subaru en Mitsubishi, kunnen wij dus alle merken auto’s

leveren. Ook voeren wij onderhoud uit op alle merken, verzorgen wij verzekering- en schadeafhandeling en kan men bij onsterecht voor financiering.” Hijvervolgt: ,,Onze goed opgeleide monteurs zijn veelzijdig, servicegericht en persoonlijk benaderbaar op de werkvloer. Zij heb- ben kennis van alle automerken.Zij zijn gecertificeerd voor aircoservice, zoals onderhoud en reparatie, en natuurlijk voor het uitvoeren van APK. Ook beschik-ken wij over alle benodigde offi- ci?le kennis voor het onderhoud van elektrische auto’s.”

SERVICE

Autobedrijf Klaaysen laat al jaar en dag zien dat kwalitatief onderhoud, advies en persoonlijke servicecontacten niet de hoofdprijs hoeven kosten. ,,Service, toegankelijkheid en laagdrempeligheid vinden wij erg belangrijk.” Het bedrijf heeft ook ruim keus in gebruikte auto’s met BOVAG- of de eigen garantie van het bedrijf.

Autobedrijf Klaaysen Clematisstraat 53, Wezep Info: 038 – 3761503 www.klaaysen.nl

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -