Najaarsacties & Nieuws

Wilt u binnenkort bij ons komen kijken voor een nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV? Dan heeft u geluk! Uw korting kan nu namelijk oplopen tot wel €5000,- euro! We vertellen u hier graag alles over in een persoonlijk gesprek.

Deze actie loopt tot 31 oktober 2016.

Een andere mooie actie die we u op dit moment kunnen bieden is tot wel €1.000 extra inruilvoordeel bij de Mitsubishi Space Star

Natuurlijk zijn wij onze Subaru klanten niet vergeten. Koopt u binnenkort bij ons een nieuwe Subaru en ruilt u uw oude auto in? Dan doen wij u graag een extra aantrekkelijk inruilvoorstel.

Klik hier voor al onze modellen.

U betaalt natuurlijk het liefst zo min mogelijk bijtelling op uw auto. Let op! U heeft nog tot het einde van dit jaar de tijd om een auto kopen met slechts 15% bijtelling.   

Wacht dus niet langer en kom gauw langs in onze showroom! 

DE DAIHATSU WINTERINSPECTIE DAG 

Wij willen niets liever dan u altijd veilig de weg op sturen. En vooral in de winter is het extra belangrijk dat uw auto in optimale staat verkeert. Daarom organiseren wij op zaterdag 5 november de Daihatsu Winterinspectie dag. Meer lezen >

Wilt u naar aanleiding van deze acties meer informatie? Of maakt u graag eerst een afspraak? Bel dan Jerry of Piet op telefoonnummer 038-3761503 of kom langs aan de Clematisstraat 53 in Wezep. Natuurlijk kunt u ook online uw afspraak inplannen. Ga dan naar deze pagina.

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -