DIT ZIJN WIJ

Jerry Klaaysen – Directeur

Behalve zijn familie, zijn er weinig dingen belangrijker voor Jerry Klaaysen dan zijn bedrijf. Als kleuter was hij er al niet weg te slaan en hielp hij graag met het schoonmaken van onderdelen. Niet veel later breidde hij zijn werkzaamheden uit naar de garage en de verkoop. In 1979 rondde hij de HTS af en kwam officieel in dienst om  de zaak uit te bouwen en, uiteindelijk, over te nemen.

In de jaren die volgden maakt hij zijn doel tot werkelijkheid. Iedereen werd ingezet.  Zijn vrouw Rietje hielp met de communicatie en de aankleding en zijn dochters Barbara en Nicolet werkten aan de pomp.

In al die jaren bleken vader en zoon zakelijk een uitstekende combinatie. Naar eigen zeggen hebben ze nooit echt onenigheid gehad over iets. In 1992 kon Freddy de zaak dan ook met een goed gevoel aan Jerry overlaten.

Jerry is geen typische directeur. Nooit in pak, APK keurmeester en altijd op de werkvloer te vinden als hoofdverantwoordelijke voor de verkoop.

Tegenwoordig probeert hij wel wat meer vrije tijd in te plannen. Hij is sinds jaar en dag fervent motorcrosser en ook mountainbiken slaat hij geen week over. Zijn vrouw Rietje overleed in 2000 maar sinds een aantal jaren is hij gelukkig hertrouwd met Petra. En inderdaad.. ook zij is werkzaam in de zaak.

Freddy Klaaysen - Oprichter

Freddy begon de zaak in 1958 na een carrière op de motor bij de wegenwacht. Wat aanvankelijk klein begon breidde snel uit nadat de Shell in ruil voor het uitbaten van het tankstation een gunstige lening aanbood. Begin 30 en met 2 jonge kinderen durfde Freddy samen met zijn vrouw Annie de stap te zetten. Zij de administratie en hij de reparatie en verkoop.

In de begin jaren was het soms nog zaak überhaupt een auto te vinden als iemand er een wilde. Dat betekende dan het land door. Met een stapeltje geld veilig verstopt onder de sok. En wee je gebeente als er een kwartje miste want dan kreeg hij het met Annie aan de stok.

Heel wat anders dan het moderne bedrijf waarvan hij op zijn 60e een stapje terug nam. Zijn betrokkenheid was echter nog niet verminderd. Zo bleef hij  nog zeker 10 jaar vanachter zijn bureau een oogje houden op de zaak. Maar inmiddels is hij dan toch echt tevreden met pensioen. En geniet hij samen met zijn vrouw Annie van het leven en de paardensport.

Otto Boekhoudt - Bedrijfsleider

In een vorig leven treinconducteur maar inmiddels al bijna 16 jaar in dienst bij Klaaysen Auto’s en altijd als eerste aanwezig. Begonnen met het poetsen van auto’s en na vele jaren opleiding en ervaring uitgegroeid tot de officiële bedrijfsleider van Klaaysen Auto’s. Zelf voegt hij daar bescheiden aan toe dat we dat meer moeten zien als manusje van alles.  Maar wij weten beter. Van verkoop tot reparatie en receptie van Otto kan je op aan. Hij is zoals je dat noemt een man van zijn woord. Erg handig dus dat zijn volle zware stem elk hoekje van het bedrijf kan bereiken.

Piet Vermaning - Verkoop

"Dit is gewoon mijn droomvak" zal Piet je enthousiast zal vertellen als je vraagt naar zijn werk. Als klein jongetje wist hij al dat hij het autovak in wilde en sinds begin 2012 zet hij zijn kennis en enthousiasme dagelijks in bij Klaaysen. Het mooist vindt hij dat hij binnen een paar maanden al een mooie band met klanten op heeft kunnen bouwen. "Het is toch leuk als ze ook gewoon even binnen komen voor een kopje koffie." Want, zegt Piet: "De klant helpen daar gaat het om. Verkopen komt dan vanzelf." Naast zijn werkzaamheden in de showroom is Piet ook actief op Facebook en Twitter waar hij namens Klaaysen relevante tips en informatie post.

Jacco Eibrink  - 1e Monteur en APK keurmeester

Wezeper Jacco werkt bij ons sinds 1 februari 2017. Jacco heeft niet altijd al geweten de autowereld in te willen. Hij is begonnen aan de L.A.S. Een agrarische opleiding. Op zijn 15e is hij daarmee gestopt en is hij gaan werken bij Veluwekamp in Hattem. Via een omweg is hij uiteindelijk bij de Ford garage terecht gekomen en heeft hij een opleiding gevolgd tot autotechnicus. Uiteindelijk is hij nu 1e autotechnicus en APK keurmeester en heeft hij een Stek diploma voor het werken aan airco’s. 

Als Jacco niet aan het werk is, besteedt hij het liefste tijd aan zijn gezin en aan de schietsport.

Dennis ter Weele  - 1e Monteur en APK keurmeester

Puzzelen, het uitvogelen van de techniek; daar houdt Dennis van. Vooral als hij met zijn getrainde blik kan ontdekken wat hij als extraatje mee kan geven aan de klant. Ook even dat ‘rammeltje’ verhelpen met een makkelijke handeling, of de auto uitlijnen zodat hij wat makkelijker stuurt. Hij is dan ook het meest tevreden als hij te horen krijgt dat de auto na zijn zorgen ‘net dat beetje beter rijdt’.   

Ruben Kroon - 1e Autotechnicus in opleiding

Ruben Kroon is 19 jaar oud en volgt momenteel de de BBL opleiding eerste autotechnicus niv 3. Dit betekent dat hij vier dagen in de week bij ons werkt en één dag in de week naar school gaat. Ruben loopt al langer bij ons rond, hij is namelijk begonnen als stagiar. Ruben woont in de buurt, in Hattemerbroek en in zijn vrije tijd scheurt hij, net als Jerry, graag op zijn crossmotor. 


Tim Heidekamp – 2e Monteur 

Begonnen op zijn 16e als zaterdaghulp op de brommer vanuit Apeldoorn. Inmiddels al weer meer dan 10 jaar vast in dienst. De stekels van toen zijn uitgegroeid tot lange lokken en de brommer is ingeruild voor een prachtige motor. Als werknemer en bedrijfscabaretier is hij inmiddels onmisbaar. Tim staat voor iedereen klaar met een vriendelijk woord en bijpassende glimlach. Hij is dan ook vast van plan zich nog veel verder te ontwikkelen binnen dit vak.

Gert Rorije – Boekhouder

Gert is sinds 1997 werkzaam bij Klaaysen. Je zult hem echter niet zo snel tegen het enthousiaste lijf lopen als de anderen. Met zijn boekhouding zit hij veilig een etage hoger. Wel komt hij als de drommels de trap afgerend als er een foutje ergens in is geslopen. De dingen moeten goed en nauwkeurig gebeuren, aldus Gert. En gelijk heeft hij. Maar goed dus dat hij niet zo snel afgeleid kan worden.

Petra Klaaysen – Office Manager

Petra is al weer zo’n 15 jaar werkzaam bij Klaaysen. Een van haar belangrijkste taken is het fotograferen en aanmelden van nieuwe auto’s voor sites als Autotrack en Autotrader. Heel belangrijk werk, want zo vinden klanten door heel het land wat wij te bieden hebben.

Melissa Vrieling - Bedrijfsassistente

Altijd vrolijk, gezellig én ruimte voor een praatje: dat is Melissa. Melissa is de vriendin van Piet werkt een paar uur in de week in het bedrijf. Een ritje naar het postkantoor, de boel aan kant maken of even wat boodschappen doen: nergens draait Melissa haar hand voor om.

Nicolet Boon-Klaaysen - Online Marketing en Site Manager

Jerry's jongste dochter Nicolet beheert sinds een aantal jaren de online marketing van het bedrijf. Nieuwsbrieven versturen, Facebook berichten plaatsen en natuurlijk het onderhouden van de website behoren tot haar taken. En daar zijn we erg blij mee. Hoewel ze ook wel vaak wordt afgeleid als ze een mooie auto in de showroom ziet staan.. 

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Of dat nou boven of onder de kap is. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' - Tim Heidekamp, monteur