AANVULLEND AANBOD

Zoekt u iets dat wij niet op voorraad lijken te hebben? 

Door onze lange geschiedenis als autobedrijf, hebben wij een groot netwerk in de regio. Zoekt u een auto die niet op onze website of in onze showroom staat? Dan gaan wij graag voor u aan de slag om elders de auto te vinden die u zoekt.

Wij kunnen elk merk leveren, zowel nieuw als 2e hands. Ook kunnen wij voor u werken als bemiddelaar bij de aankoop van een auto. 

Door de extra aandacht die wij bieden hebben we trouwe klanten in de regio, maar ook uit Den Haag, Groningen, Apeldoorn, Amsterdam, Tilburg en Leidschendam. Afstand is geen belemmering voor het vinden van de perfecte auto voor onze klanten. 

Auto inruilen

Wij taxeren alle auto’s zelf en ruilen in principe iedere auto in.

Komt u langs? Dan bepalen wij de inruilwaarde van uw auto binnen een half uur. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wel zo makkelijk!

De waarde van uw auto (taxatie)

Wilt u graag weten wat u auto waard is, zonder langs te hoeven komen? Dan kunt u een e-mail sturen naar verkoop@klaaysen.nl met de volgende informatie:

 • Merk
 • Type
 • Bouwjaar
 • Aantal gereden kilometers

U krijgt dezelfde dag nog antwoord! (binnen openingstijden)

Garantie

Alle occasions boven € 4.500 hebben de bekende 6 maanden Bovag garantie. Tevens bieden wij de mogelijkheid om boven deze garantie een extra garantieperiode van 6 maanden af te sluiten. De kosten hiervoor bedragen € 300,-. Wilt u meer weten over garantie, de mogelijkheden en de kosten? Neem dan contact met ons op. 

Wij verkopen alleen auto’s waarvan wij geloven dat ze betrouwbaar zijn, ook wanneer het om goedkope auto's gaat. Daarom kunnen wij ook garantie-afspraken maken voor auto's onder de € 4.500 euro. 

Naast de technische garantie zijn wij aangesloten bij de NAP voor controle op de kilometerstand en bieden wij de garantie die komt met een 50 jaar oude reputatie.

Een van onze klanten vertelt: 

“Aanvankelijk hadden we een verschil van mening maar na wat praten zijn we tot een oplossing gekomen. Ik geef Klaaysen op alle vlakken een 8.”

- Cees uit Heerde (Bovag-klanten vertellen)

Er kunnen nou eenmaal dingen gebeuren met een auto die niet te voorzien zijn. Daar zijn wij eerlijk in. En diezelfde eerlijkheid kunt u verwachten als er iets opgelost dient te worden. Loop dus gerust binnen als er iets is, hoe klein ook! Wij helpen u graag. 

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag van 09:00 - 16:30 uur
Vrijdagavond van 19:00 - 20:00 uur
Overige avonden op afspraak.

  
'Vanwege ons uitgebreide netwerk ruilen wij in principe elke auto in. Bij ons geen poespas, maar helderheid.' - Jerry Klaaysen -