DAIHATSU

De Japanse topkwaliteit van Daihatsu vindt u bij Klaaysen Auto's

In 1978 waren wij het eerste Nederlandse autobedrijf dat het merk Daihatsu’s ging verkopen. Al gauw loopt de verkoop van Daihatsu’s in Nederland flink op en in 1992 verkoopt Daihatsu in Nederland meer dan 10.000 auto’s!

Auto's met unieke kwaliteit

Daihatsu gelooft al decennialang in groen en duurzaam rijden. Met de ontwikkeling van de eerste Charade in 1977 verbreekt Daihatsu alle records: met een 993 cm3 driecilindermotor die alle wereldrecords verbreekt dankzij zijn zuinige gebruik.

Daihatsu biedt een unieke voorraad aan kennis om betrouwbare, betaalbare en bewuste auto’s te produceren. Denk bijvoorbeeld aan de Cuore of de Sirion. Stuk voor stuk kwalitatieve auto’s in hun eigen segment. 

Daihatsu Occasions bij Klaaysen Auto's

Helaas heeft Daihatsu in 2011 besloten geen nieuwe auto’s meer te maken voor Europa. Maar er zijn nog veel kwalitatieve Daihatsu occasions te verkrijgen. Zo ook bij ons, natuurlijk. Want wij geloven nog steeds in dit merk. Milieubewust, duurzaam en betrouwbaar. Dat is waar Daihatsu voor staat. En daar zijn wij als dealer trots op. 

Daihatsu onderdelen blijven gegarandeerd leverbaar en het onderhoud van uw Daihatsu is bij ons natuurlijk geen enkel probleem.

Direct naar de modellen:

Daihatsu Cuore >
Daihatsu Sirion >
Daihatsu Terios >
Daihatsu Copen >
Daihatsu Materia >

Hebt u interesse in een Daihatsu occasion maar weet u niet zeker welke het beste bij u past? Klik dan op de modellen hieronder. Dan vindt u per model alle informatie die u nodig hebt om uw keuze te maken.

Ook kunt u direct een kijkje nemen in ons actuele aanbod Daihatsu occasions.

 Occasions Daihatsu

Uiteraard kunt u ook eerst een kijkje komen nemen in onze showroom of een afspraak maken voor een proefrit. Stuur een e-mail naar verkoop@klaaysen.nl, bel ons via 038-3761503 of klik hier om direct online een afspraak te maken.

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' Jerry Klaaysen