Ons overige aanbod, met o.a. de modellen van Mitsubishi

Klaaysen auto's is van oudsher gespecialiseerd in de verkoop van Daihatsu. Daarnaast zijn wij trotse dealer van Subaru. Maar welke auto u ook zoekt, welk merk u ook wilt: bij Klaaysen auto's kunt u altijd terecht. Staat de auto nog niet in de showroom? Dan gaan wij in ons netwerk voor u op zoek om uw wens te vervullen.

We zijn jarenlang Mitsubishi dealer geweest en sinds 2018 officieel Specialist geworden. Ondanks het feit dat we geen officieel dealer meer zijn, kunt u nog altijd bij ons terecht voor alles Mitsubishi nieuw en gebruikt en natuurlijk ook voor onderhoud. Meer over dit merk en ons bedrijf leest u verderop deze pagina. 

De modellen

1. Outlander PHEV
2. Space Star
3. ASX

Mitsubishi bij Klaaysen Auto's

We bijven alle Mitsubishi auto’s servicen en verkopen; zowel nieuw als gebruikt. Alle kennis is en blijft in huis. We kunnen elke dag beschikken over originele onderdelen. Speciaal gereedschap, testapparatuur en gediplomeerde monteurs zijn en blijven gewoon aanwezig. Ook voor het uitvoeren van garantiewerkzaamheden en het verlenen van mobiliteitsgaranties blijven we uw aanspreekpunt.

Ook onze afdeling verkoop blijft onveranderd. Voor een nieuw model kunt u nog altijd bij ons terecht. We houden de prijzen scherp, blijven meedoen met alle acties en geven onveranderd goede inruilprijzen. 

Benieuwd geworden naar onze modellen of wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij hebben altijd een ruim aanbod auto's in onze showroom staan. En bent u op zoek naar een occasion? Dan kunt u ook online een blik werpen op onze inventaris. Dat doet u hier.

Wilt u meer weten over de verkoop van een nieuwe auto? Kom dan eens langs in onze showroom en maak direct een proefrit in een model naar keuze. Voor een afspraak kunt u een e-mail sturen naar verkoop@klaaysen.nl of bel 038 - 3761503. Natuurlijk kunt u ook online een afspraak maken.

Het merk Mitsubishi

Een sportief merk met auto’s die vloeiend reageren op hun bestuurder. Het merk biedt zowel kleine en zuinige auto’s zoals de Colt, als ruime en krachtige auto’s waaronder de Pajero. Mitsubishi vult dit bovendien aan met de steeds populairder wordende SUV’s zoals de ASX, Outlander en de nieuwe Elipse Cross. 


Het is een automerk met een sterke reputatie en heeft als voordeel dat de auto’s standaard zeer compleet zijn uitgerust. Een merk voor mensen die zich durven te onderscheiden. 

Bekijk hier het actuele aanbod Mitsubishi-modellen zoals de Outlander, ASX en wat dacht u van de Mitsubishi Space star? 

Acties en kortingen voor Mitsubishi auto's

Natuurlijk bieden wij u altijd de beste service en het meest deskundige advies. Maar soms kunnen wij nog iets extra's voor u doen. Denk dan aan extra korting of een zeer interessant inruilvoorstel. U kunt ons altijd bellen of even langs komen om meer informatie op te vragen.

Maakt u het liefst direct online een afspraak om de PHEV, Space Star of andere modellen van Mitsubishi te bekijken? Klik dan hier.

Mitsubishi Outlander
In november 2016 is Mitsubishi door de consumentenbond opnieuw uitgeroepen tot meest betrouwbare automerk. Hier leest u waarom.
AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.

Wist u dat...

...wij onze plaatselijke heldin Marloes van Ommen hebben gesponsord tijdens haar deelname aan de Voice of Holland? Zo kon ze comfortabel naar de opnames en onderweg aan haar naamsbekendheid werken. We hadden de auto namelijk officieel laten beplakken!
'Mitsubishi is een zeer betrouwbaar automerk. Een merk dat dus heel goed past bij ons bedrijf!' - Jerry Klaaysen -