MITSUBISHI OPNIEUW BETROUWBAARSTE AUTOMERK

Bedankt consumentenbond! In de nieuwste automakankementen-test van de Consumentenbond wordt Mitsubishi genoemd als meest betrouwbare automerk. De uitslag van de jaarlijkse test is gepubliceerd in de consumentengids van december 2016 en onderstreept de betrouwbaarheid en veiligheid van dit automerk. 

Met een eindcijfer van 8,4 houdt Mitsubishi de merken Honda, Suzuki en Toyota achter zich. Deze merken staan met een 8,2 op een gedeelde tweede plek. Twee modellen blinken helemaal uit: De Mitsubishi ASX en de Mitsubishi Space Star. 

De Mitsubishi ASX kreeg een 9,3 als eindcijfer en was een van de uitblinkers in de test. Zo is er geen enkel probleemgeval bekend dat direct moest worden verholpen om een verdere reis mogelijk te maken. Een hele goede score dus! Hetzelfde geldt voor de Mitsubishi Space Star, die met een 9,2 ook een heel mooi cijfer heeft gekregen. 


Model Cijfer Kon niet verder rijden (%) Direct naar garage (%) Reparatie kon wachten (%)
Mitsubishi ASX 9,3 0 0 10
Colt (2005-2012) 7,9 0 6 19
Outlander
(2007-2013)
7,6 4 4 18
Outlander
(2012-heden)
7,6 6 0 21
Space Star
(2013-heden)
9,2 0 3 3
Op de website van Mitsubishi kunt u het hele artikel lezen. Hier worden ook de spelregels van de test uitgelegd. U kunt het artikel vinden op de pagina NIEUWS: http://www.mitsubishi-motors.nl/nieuws/

Bron: Consumentengids, www.mitsubishi-motors.nl

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -