De Mitsubishi Outlander PHEV bij Klaaysen auto's

Heeft u hem al gezien? De Mitsubishi Outlander PHEV staat bij ons in de showroom! Rijklaar vanaf: € 35.990

Mitsubishi is gestart met de nieuwe generatie Outlander PHEV met plug-in Hybride aandrijving. Dit is het eerste model met een nieuwe design. Dit design heet 'dynamic shield' front design, wat de auto een zeer krachtig uiterlijk geeft. Maar er is meer veranderd ten opzichte van het vorige model Outlander. De CO2-uitstoot van de 2WD benzineversie is met maar liefst 11 g/km gedaald, terwijl de wegligging van de 2.2 DI-D 4WD automaat-versie juist is verbeterd dankzij de Super All Wheel Control.

De Mitsubishi Outlander PHEV kopen bij Klaaysen Auto's

Natuurlijk kunt u voor dit model ook terecht bij Klaaysen auto's. De prijzen van de Mitsubishi Outlander PHEV beginnen bij € 35.990,-. Als u. meer wilt weten, graag een offerte wilt laten maken of gewoon eens wil komen kijken naar deze auto, neem dan gerust contact met ons op. 

En wil u nú een nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV kopen? Dan heeft u geluk. Uw korting kan nu namelijk oplopen tot wel €3.000,- euro! Wacht dus niet langer en kom gauw langs in onze showroom om de auto te bekijken. Maakt u van tevoren een afspraak? Laat het ons dan ook weten of u graag een proefrit wil maken. Dan zetten wij de auto vast voor u klaar. Klik hier om online een afspraak te maken.

Bent u geïnteresseerd in dit model auto, maar wilt u liever geen nieuw model kopen? Klik dan hier om een kijkje te nemen tussen onze occasions. Wie weet heeft u geluk en kunnen we u een mooi voorstel doen op een gebruikte Outlander PHEV. 

Outlander PHEV Klaaysen Auto's

Een ritje in de Outlander PHEV

Het rijcomfort van de Mitsubishi Outlander PHEV voldoet aan de hoogste verwachtingen. Met krachtige motoren, soepele transmissies en een uitgebalanceerd onderstel is de basis gelegd voor optimaal rijcomfort.

De sterk verbeterde geluidsisolatie die deze tweede generatie biedt draagt hier ook zeker aan bij. Daarnaast beschikt de Mitsubishi PHEV over vernieuwde stoelen, aangepaste wielophanging en stuurinrichting. Dit resulteert naast meer comfort ook in een betere wegligging en stuurrespons. En dat voelt u!

Alle versies van deze auto worden standaard uitgerust met het Mitsubishi Multi Communication Systeem (MMCS) met navigatie en een automatisch dimmende binnenspiegel. Heel prettig wanneer u rijdt in het donker!

Mitsubishi PHEV achterkant bij Klaaysen Auto's

Diverse aanpassingen aan de benzinemotor en de vernieuwe CVT transmissie (o.a. aangepaste overbrengingsverhoudingen) resulteren in een aanzienlijk lagere CO2-uitstoot van bijvoorbeeld139 g/km voor de Business Edition. Als gevolg hiervan beschikt deze versie eveneens over een milieulabel B.

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -