EEN PITTIGE AUTO MET LAAG VERBRUIK: DAT IS DE MITSUBISHI SPACE STAR

De Space Star is een verfijnde auto met sportieve looks. Samen met het lage brandstofgebruik (gemiddeld 1 op 25) heeft deze auto de optimale voorwaarden voor optimaal rijplezier gecombineerd. Het is een dynamische auto, die past bij iedere levensstijl. Rijklaar vanaf: €11.390


Of u de Mitsubishi Space Star nu wilt gebruiken om naar uw werk te rijden, lekker te gaan shoppen in de stad of voor een gezellig weekendje weg: met de Space Star zit u altijd goed. 

En dat komt door onder andere deze onderdelen, die de Mitsubishi Space Star bezit:
 • Royale binnenruimte: u zit altijd comfortabel
 • Vrij zicht rondom, maakt zowel rijden als parkeren gemakkelijk
 • Luxe uitrusting met bijvoorbeeld keyless entry en automatische ruitenwissers met regensensor, volautomatische airco en cruise control
 • Ruime bagageruimte en opbergbox
 • Zitting en leuning achterbank is volledig neer te klappen om extra bagage in kwijt te kunnen 
 • Multifunctioneel GPS Navigatiesysteem

De sportieve rijeigenschappen, voorbeeldige wegligging en vlotte accelleratie maken de Mitsubishi Space Star samen tot een auto met maximaal rijcomfort. Dus Een scherpe bocht maken of inparkeren in een kleine plek? Geen enkel probleem!

DIVERSE UITVOERINGEN

 De Mitsubishi Space Star is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

 1. Entry
 2. Cool+
 3. Intense
 4. Connect Pro
 5. Instyle

Voor meer informatie over de diverse uitvoeringen, vragen we u om contact op te nemen met onze afdeling verkoop. We nemen dan graag de tijd om u te voorzien van persoonlijk advies. Natuurlijk kunt u ook eerst even alle uitvoeringen rustig bekijken op de website van Mitsubishi. Klik hier.

VEILIGHEID

Natuurlijk is luxe fijn, maar staat veiligheid voorop. De Space Star is dan ook uitgerust met een uitgebreid pakket actieve- en passieve-veiligheidsvoorzieningen om alle inzittenden optimaal te beschermen.

Onder andere volgende veiligheidsvoorzieningen zijn aanwezig in de Space Star:

 • ASC en ABS + EBD helpen u de auto onder controle te houden, terwijl airbags bij een botsing verwonding van de inzittenden helpen voorkomen of tot een minimum beperken.
 • Uitstekend zicht: De auto is zo ontworpen uw gezichtsveld zo min mogelijk wordt belemmerd. Hierdoor heeft u vrij zicht op de weg voor u, een belangrijke voorwaarde voor het voorkomen van ongevallen. 

Wij durven dus wel te zeggen: Neem plaats in de Space Star en geniet van zorgeloos autorijden.  

NU VEEL VOORDEEL OP DE MITSUBISHI SPACE STAR

Interesse gekregen? U rijdt al een Mitsubishi Space Star vanaf €10.490.

Wist u dat u nu tijdelijk tot € 1.000 extra inruilvoordeel kunt krijgen, bij aanschaf van een Mitsubishi Space star? Meer weten over deze auto of de actie? Neem contact met ons op via 038-3761503 of kom langs aan de Clematisstraat 53 in Wezep. Natuurlijk kunt u ook online uw afspraak inplannen.

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -