ONZE SHOWROOM: ALLE MODELLEN AUTO'S OVERZICHTELIJK TE BEKIJKEN

Bij ons geen verkopers in pak die u bij de deur al opwachten. Gevestigd in het centrum van het dorp zijn wij gewend aan mensen die gewoon even een kijkje willen nemen of een kopje koffie willen drinken.

In onze drie verdiepingen tellende showroom staan de huidige modellen van onze drie merken: Subaru, Mitsubishi en Daihatsu.

U kunt rustig de tijd nemen om de auto’s te bekijken. We hebben koffie, koekjes en een kinderhoek. In het zelfde pand staan vele occasions van onze merken, zo kunt u meerder opties en uitvoeringen bekijken van een zelfde merk of type.

Jerry Klaaysen en Piet Vermaning kunnen al uw vragen beantwoorden en zoeken met veel plezier samen met u uit hoe u het meeste waar voor uw geld kunt krijgen.

Openingstijden showroom:

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 16:30 uur
Vrijdagavond 19:00 - 20:00 uur

Overige avonden op afspraak.

U kunt ook naar de showroom mailen 

“We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen. Het komt dan ook regelmatig voor dat iemand ver voorbij de aanschaf van zijn of haar auto nog eens langs komt voor een kopje koffie.”   

 - Jerry Klaaysen 

Bent u er al uit en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Geen probleem. Jerry staat als eigenaar zelf in de zaak dus kan er efficiënt onderhandeld worden.

Bovendien bieden wij:

 • Wij houden van duidelijkheid. U krijgt altijd een bod op uw  inruil auto en taxatie is gegarandeerd binnen een half uur.

 • Onze service houdt niet op na de aflevering. U kunt altijd even binnen lopen voor een vraag over onderhoud of gebruik of gewoon om uw ervaring te delen.  Graag horen we wat u van ons bedrijf vond en of er nog punten zijn die wij voor u kunnen verbeteren.

 • Wilt u alvast een foto met uw toekomstige auto? We hebben een camera bij de hand en sturen u deze per mail of Facebook

Online uw mening geven? Vul de enquête in via Bovag Klanten Vertellen

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.

Bovag klanten vertellen:

De contacten bij de oriëntatie en daarna bij het onderhandelen over de voorwaarden en de aanschaf waren correct en zakelijk en werden in een goede sfeer gebracht. Geen brede verhalen eromheen, het gaat om een aan te schaffen product. Ik heb dit gewaardeerd.

Bovag Klanten Vertellen
'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -