SUBARU: LUXE, KRACHTIGE 4WD AUTO'S MET EEN BIJZONDER ONTWERP

Klik op de modellen voor meer informatie: 

Informatie over het merk:

Subaru zit net als Klaaysen auto's al meer dan 50 jaar in het vak. Het merk staat bekend om het aanbod van de ideale auto met vierwielaandrijving. Bekend van rally’s is de Subaru auto stoer en vol vermogen, voorzien van de nieuwste technische ontwikkelingen met een stijlvolle uitstraling.

Alle modellen van zijn zeer geschikt voor het gebruik met een caravan, voor lange ritten, als auto voor het gezin, in het bos en bij (dagelijks) gebruik in het buitenleven.

Subaru winter edition

Met de winter voor de deur lanceert Subaru de Winter Edition, een extra aantrekkelijke uitvoering van de Subaru XVForester en Outback. De beperkt leverbare uitvoering onderscheidt zich van de reguliere versies door extra bescherming van binnen- en buitenkant, een set wielen met winterbanden en een aanzienlijk prijsvoordeel. Zo kan hij meer dan goed de winter aan.

Subaru XV Winter Edition

De Winter Edition verschilt van de reguliere modellen door een extra set lichtmetalen wielen voorzien van winterbanden, dikke rubbermatten in het inzittendencompartiment en de laadruimte en een bumperbeschermstrip die het laden en lossen vergemakkelijkt.  De Winter Edition is praktisch en biedt een klantvoordeel tussen de € 1.000,- en € 1.200,-, afhankelijk van het gekozen model. De unieke uitvoering is leverbaar in combinatie met het Comfort- Luxury- en Premium-uitrustingsniveau. Dat betekent dat permanente vierwielaandrijving, CVT-automaat en het EyeSight-veiligheidssysteem sowieso standaard zijn.

Subaru testdagen

Wat vindt u belangrijk in een nieuwe auto? Tijdens de Subaru Testdagen bepaalt u zelf op welk onderdeel u de auto wilt testen. Probeer bijvoorbeeld de trekkracht, ga het avontuur aan, ervaar de veiligheid, test de grip of test het comfort.. Wat u maar wil! 

Tijdens de proefrit gaat u op pad met de auto van uw keuze. U kunt kiezen tussen de Subaru XV, Subaru Forester, Subaru Outback of Subaru Impreza.

Meld u nu aan voor uw ideale proefrit! Klik hier.

Wilt u meer weten over SUBARU auto's of de modellen persoonlijk bekijken?

Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak voor een proefrit in een model naar keuze.

U kunt ook een e-mail sturen naar verkoop@klaaysen.nl of bellen via 038 - 3761503

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Plan direct uw proefrit via onze website' Jerry Klaaysen